Найкращі альтернативи PornHub

Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським передбаченням (чи прокляттям?), ми живемо в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. Серед усіх божевільних реакцій, цього року людям дійсно потрібно було, особливо коли йдеться про окремих людей’ сексуальні практики цього року. Якщо ви носите’ Не повірте мені, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні кілька місяців. Ще одна річ, яку я одягнув’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається — мінімум у повному обсязі – — було величезне очищення, яке вразило PornHub пару років тому, і сайт уже ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про легендарну подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що це найкраще місце для розваг дорослих. Якщо бути щирим, то більшість хлопають по земній кулі’ Туб-сайт номер один або вигаданий, або, як мінімум, переважно переграний.

Тим не менше, після місяців стресу на MindGeek все дійшло до головного (тут не йдеться про гру слів)’ флагманський веб-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie із сайту відновила понад 425 000 підписантів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті з’явилася нечисть за участю m * nors.Більше тут смотреть пор но На нашому сайті

(Чесно кажучи, я не розумію, наскільки все це реально, тому що я не намагаюся знайти цього хворого

лайно. ) Разом з усім цим, люди скаржилися, що існують завантаження, які також повинні мати примусову сексуальну поведінку. Ця репутація в Інтернеті зробила веб-сайт відмовою від видатної преси в наш час, що спричинило бізнес із кредитними картками, захищаючи споживачів від оплати преміальних матеріалів на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Тому з кожним із цих випусків у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони брали участь у “ один із найповніших заходів безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порнотитан мав і, безсумнівно, продовжить план:

• запобігання неперевіреним обліковим записам від включення нового веб-вмісту будь-якого роду
• вимагаючи від завантажувачів підтвердження, зробивши фотографію, на якій вони тримають знімок обличчя та ім’я користувача
• видалення вибору завантаження більшості відео на платформі
• видалення будь-якого вмісту, який не був створений підтвердженими клієнтами PornHub

Останній фактор залишився в методі, можливо, найдраматичнішим, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, мені здається, що я знав, що існує велика кількість скопійованих відеокліпів, але боже святий, це багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі за відсутність ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі величезні зміни в політиці, я зміг сказати, що я’ m свого роду – занепокоєний– не з тих пір, як r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Натомість це виглядає як спроба уникнути регулятивних порушень, яка може бути невдалою.

Навіть якщо це й так, я б припустив, що внаслідок кожного з цих подій бездоганно невинні люди справді вилучили їхній вміст і вимкнули мережі.

Якщо відкинути моє невгамовне невдоволення, варто сказати, що є фактор, який потрібно відкинути – або я повинен сказати – є п’ятнадцять факторів, щоб це зробити.

Тут’ те, що вам потрібно шукати на відміну від PornHub

Хто знає що’ Найбільша ймовірність того, що станеться з PornHub, але якщо відбудуться радикальні зміни або сайт миттєво закриється, я’ ми вас охопили. Ось список із десяти спокусливих веб-сайтів із безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як альтернатива PornHub у певному порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ t розташовуйте канали в будь-якому конкретному порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт для каналів, крім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може чи не станеться з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати найкращою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт абсолютно запущений. Подібно до всіх інших порнографічних сайтів, представлених тут, на цьому є цілий ряд безкоштовних порнографій, які можна переглянути, а тут’ Немає дефіциту фантастичних завантажень, якими можна насолоджуватися. І з фактично десятьма мільйонами завантажень, ви можете більше ніколи не відвідати жодного порноканал.

Хіба, якщо подумати, ви можете ніколи не відвідати інший веб-сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви згоріли на записаному на плівку відео –– якщо це’ якимось можливим способом – знайдіть час, щоб переключитися на шоу камери XVideos. Будь-якої години ви відвідуєте сотні, якщо не тисячі спокусливих моделей, готових принести вам естетичне задоволення –– принаймні поки ви’ я отримав жетони.

xHamster

Наразі ви використовуєте’ Вам не доведеться витрачати кошти на порно, але коли це стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість витратити трохи грошей на ці чудові фільми. Варіант чудовий, а висока якість абсолютно неймовірна, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як платіжний учасник вам надається нескінченна кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до кількох найпопулярніших творів порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ повторно напружений щодо ціни,’покладіть на не потіти це. Тридцять днів платної доступності обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтесь на три місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одразу. Мабуть, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке обійдеться вам у колосальних $299,99! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримати необмежену кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Наразі очікується, що ви одягнете’ я маю намір заплатити все це або будь-яку іншу готівку. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-програм у прямому ефірі, ви можете побачити безліч рекламних каналів порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцем проживання, статтю та позицією. Крім того, за допомогою інноваційних пристроїв пошуку ви можете фільтрувати свої результати за відтінком очей і волосся, статурою та схильностями серед інших вимог до пошуку.

Звичайно, ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну зображеннями та підготовки різноманітних інших хтивих цифрових дій. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримати достатнього визнання від дротиків у мережі. Є буквально незліченна кількість завантажень, які’ це просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні привабливі фотографії та чудові GIF-файли.

І, звичайно, зізнаюся, я трохи помилився, коли шукав найпопулярнішу категорію. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших типів порно є некатегоризоване. У певному сенсі це досить дивно, враховуючи, що ви бачите багато різноманітних веб-сторінок.

Утім, я вважав, що це начебто широко, тому вирішив “ офіційно зверніться до іншої помітної групи, яка відноситься до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; реальні люди, яких ви бачите, як насолоджуються собою, пригнічуються та брудняться.

(До речі, аматорські фільми складають майже половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І ви розумієте, що існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили разом із пробним порно у стилі гонзо, яке має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Слід зауважити: кожне з посилань є практичним і не містить спаму, окрім кнопки Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь незначна, але це’ частково через поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ відкрию на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є ідеальною порноплатформою для будь-якого типу дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ ми отримали категорії, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, як-от анальна активність, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відеоролики з натуральної шкіри. Якщо ви перевірите варіанти пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що ‘називається & lsquo; екстремальна порнографія

. Майте на увазі, цей пошуковий фільтр точно надасть вам будь-який тип парної, дивної та надзвичайно екстремальної порнографії. Безперечно, жодне з них – наскільки я розумію – не заслуговує на очищення PornHub, проте деякі відеоролики тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після чи протягом усього часу’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені особливим, оскільки він має ‘& lsquo; забавний інструмент для фільтрування різноманітних предметів. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них зроблені одночасно як груди, травний тракт і горіхи.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Продовжуючи, ще однією чудовою особливістю цього каналу є величезна площа веб-сторінок взаємодії. Існують теми форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має кімнату онлайн-чату, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна область для взаємодії. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдете неймовірно дивний і кумедний фап-матеріал.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: іди вперед і дивись, Мамо, не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Правильно знятий або знятий аматорами, висока якість переважної більшості цих безкоштовних порнографічних відеокліпів має тенденцію бути першокласною.

Я одягнув’ Точного підрахунку немає, але цей фільм подобається мені, як серед більшості фільмів, навіть завантажених на веб-сайт. Запропонуйте йому відвідати, і ви повідомите мені –– Я вважаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви турбуєтеся про те, що під час відкриття сторінки вас перевантажить багато звернень, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та різноманітних пристроїв фільтрації. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ надано перевагу, і незабаром почнеться завантаження.

Я ношу’ не знаю про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ один я бачу на іншому абсолютно безкоштовно

порнографічні веб-сайти. Далі, ви можете фільтрувати результати відеокліпів за якістю чіткості, періодом відеокліпу або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені також потрібно обговорити SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не тільки запустити власні мережі, а й додатково запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до веб-посилання на телевізор, ввести групу, тег, ключову фразу чи порнозірку та перейти звідти.

Надайте цьому вигляд, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли мова йде про розробку, цей безкоштовний порносайт виглядає чисто, а матеріал багато в чому – –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не знаходили цей веб-сайт, на якому міститься купа бруду, ви’ на вас чекає грандіозна винагорода. Є терабайти сексуальних зображень і, можливо, петабайти порнографічних відеокліпів. Вони добре організовані в десятки груп, які мають зацікавити практично будь-яке чуттєве візуальне відчуття.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато навіть більше спеціалізованої еротики, настільки, щоб гарантувати, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі їжі. Поруч із ним є зона еротики, яка містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські дизайни все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порно платформа не’ t мати надмірне у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та піти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього веб-сайту’ набір інструментів для пошуку сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от упорядкування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і традиційно, і в тренді. Більше того, за допомогою двох дотиків ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, ця платформа має легендарний список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Веб-камери дівчат на YouJizz Live чудові, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондинки, загляньте на сайт камери YouJizz. У них є всі типи привабливих сестер, але я бачив, що ти’ Знайдемо жінок з медоволосим волоссям.

Поки ви можете хотіти клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та отримати захоплення.